Arbetspliktsinfo:

Arbetsplikt HBK 2017 -  Anmälningstiden gick ut den 30:e april!

Arbetsplikten är obligatorisk för alla aktiva medlemmar som har sommar och/eller vinter plats i HBK:s regi. Detta inkluderar i dagsläget, hamnen i Fisksätra, Skogsö, Sätra och Henriksdalshamnen.

Arbetsplikten består av ett tillfälle per år, och omfattar ca 4 timmars arbete.

I år är arbetsplikterna fördelade enligt följande:

20-21 maj med två arbetspass på lördagen och ett på söndagen. 30 st på varje pass. Anmäl om du vill arbeta för- eller eftermiddag.

10-11 juni med två arbetspass på lördagen och ett på söndagen. 30 st på varje pass. Anmäl om du vill arbeta för- eller eftermiddag.

Förmiddag: 9-13

Eftermiddag: 14-18

23 september: 9-13 vedhuggning 30 st

Alla arbetsplikter är förlagda till vår klubbholme. Klubben serverar kaffe och lättare lunch 13-14.

Vad skall göras?

Rivning av gamla bryggor, färdigställa bryggområdet nedanför storstugan, bastu och WC, betongfundament för fasta bryggor, bygga klart staket vid söderstugan mm samt vanligt underhåll.

Anmälan!

Anmäl ert intresse snarast på mailadress: sekreterare.hbk@gmail.com alternativt på SMS/Tel 070-359 55 60. Sluttiden för att anmäla sig är satt till den 30:e april.

Behov av transport till arbetsplikt på klubbholmen 2017!

Kontakta P-A Söderdahl på tfn 070-573 43 27 eller mail ordforandehbk@gmail.com.

Ej utförd arbetsplikt medför 1000:- i böter.

Håll er alltid uppdaterad via klubbens hemsida: www.hammarbyledensmbk.se.

Med hopp om en strålande båtsommar!

Styrelsen i HBK